Advies

BeHr Groep geeft advies toegespitst op concrete dilemma’s van de klant.

Het kan voorkomen dat je of jouw organisatie, onafhankelijk van mogelijk lopende trainings- of coachingstrajecten, tegen een dilemma aanloopt dat snelle besluiten en handelingen vereist. In zulke gevallen kan BeHr Groep ondersteuning bieden middels advies. Afhankelijk van het onderwerp zorgen we dat je in contact wordt gebracht met de juiste adviseur. Een greep uit de thema’s waar BeHr Groep advies over kan geven: diversiteitsvraagstukken, radicaliseringsvraagstukken, onderwijsvraagstukken, werving en selectie en (intercultureel) opsporen en verhoren.

Ook advies bieden wij aan in veel verschillende vormen. Zo kunnen adviseurs van de BeHr Groep  ondersteuning bieden middels intervisie-trajecten. Ook kan BeHr Groep helpen bij het opstellen van adviesrapportages. Heeft u advies nodig aangaande een specifiek dilemma of een concreet thema? Neem gerust contact met ons op!

 

Implementatie van beleid in de praktijk

Onze adviseurs beschikken over de expertise om te adviseren bij beleidswijzigingen, cultuurveranderingen en de implementatie van beleid in de praktijk.

Wij adviseren organisaties die problemen ervaren of willen voorkomen in de omgang met diverse culturen en levenswijzen. Daarbij passen we, afgestemd op de vragen en dilemma’s van de klant, verschillende instrumenten toe, zoals bedrijfscultuurscans en praktijkobservaties.

Wij adviseren organisaties die problemen ervaren of willen voorkomen in de omgang met diverse culturen en levenswijzen.

® Copyright BeHr Groep 2017 - Kvk 58061584 -