Training

BeHr Groep biedt trainingen die aansluiten op jouw dagelijkse praktijk en de specifieke vraag van jouw organisatie. Onze trainingen zijn gefundeerd op heldere didactische principes en de laatste wetenschappelijke inzichten.

Onze methodiek slaat aan, zo blijkt uit de hoge waardering van onze deelnemers. Zij zijn vaak enthousiast doordat zij de geleerde inzichten en vaardigheden direct in de praktijk kunnen toepassen.

87 procent van onze deelnemers waardeert de gevolgde training met ‘zeer goed’

Trainingsvormen
De trainingen van BeHr Groep zijn niet gelijkvormig. Zo bieden wij trainingen van een dagdeel en meerdaagse trainingen. Ook geven wij lezingen en workshops, afhankelijk van de vraag van onze opdrachtgevers.

Onze trainingen duren in de regel twee dagen. De eerste dag richt zich op het verwerven van kennis. Het in de praktijk leren brengen van deze kennis, staat de tweede dag op het programma. Geregeld zetten we acteurs in die deelnemers confronteren met dilemma’s uit hun eigen werkpraktijk. Op deze manier bieden wij deelnemers de mogelijkheid direct te ervaren hoe zij de aangereikte tips en tools direct kunnen toepassen. Overigens kunnen we alle kanten op wat betreft de trainingsvorm- en duur. Afhankelijk van de wensen van de klant, bekijken we hoe we de training het beste ten uitvoer kunnen brengen.

Gedurende de training bewaken onze ervaren trainers te allen tijden een goede balans tussen confronteren en relativeren. Humor en zelfspot – ze zijn onmisbaar.

® Copyright BeHr Groep 2017 - Kvk 58061584 -