Wat doen wij?

BeHr Groep helpt organisaties bij het vertalen van inclusie en diversiteit naar de dagelijkse praktijk. Wij ondersteunen door training, coaching, werving & selectie, advies en onderzoek. Van een enkele training, een cultuurscan tot succesvol geïmplementeerd diversiteitsbeleid.

BeHr Groep heeft kennis over omgaan met andere culturen, sociale milieus, religies en etniciteiten. Wij trainen, coachen en adviseren professionals en organisaties in diversiteit en inclusie. Zo leiden we mensen op tot multicultureel vakman of vakvrouw. Dat doen we al jaren, en dat doen we met passie. Ook helpen we managers bij inclusief leiderschap.

Bij multicultureel vakmanschap begrijpt een professional dat er sprake is van een cultuurverschil, en wat de reden daarvoor is. Dit kan zonder dat hij of zij per se begrip heeft voor bepaald gedrag. Het gaat binnen multicultureel vakmanschap om meer dan etnische en religieuze verschillen. Ook verschillen in sociaal milieu of leeftijd spelen een rol.

Bij inclusief leidinggeven begrijpt een manager dat verschillen tussen mensen waardevol zijn voor een organisatie. Niet alleen zichtbare verschillen als leeftijd, geslacht of etniciteit, maar ook minder zichtbare verschillen – denk aan nationaliteit, opleiding, talent, seksuele geaardheid of religie.

BeHr Groep helpt:

  • managers bij het ontwikkelen van een visie op het gebied van diversiteit en inclusie,
  • medewerkers bij het scheiden van hun rol als persoon en professional,
  • medewerkers handelen op basis van kennis, kunde en inzicht.

 

® Copyright BeHr Groep 2018 - Kvk 58061584 -